Dara s-a retras de la Eurovision: „Nu e cinstit să fii cel mai bun printre cei slabi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În 2012, Dara s-a clasat pe locul 3 la Eurovision Moldova
În 2012, Dara s-a clasat pe locul 3 la Eurovision Moldova

După ce s-a făcut remarcată în 2012 la preselecţia pentru Eurovision, tânăra cântăreaţă Dara a decis să se retragă din concursul din acest an.

„Nu participăm în acest an la Eurovision. Am renunţat şi considerăm că este cea mai bună decizie pe care am fi putut să o luăm. De ce? Pentru că să fii cel mai bun printre cei slabi nu este cinstit întotdeauna“, a declarat producătoarea interpretei, Ala Donţu, în emisiunea „Live“ de la Publika TV.

Pe 3 martie, proiectul Dara va aniversa un an, ocazie pentru care pregăteşte câteva suprize pentru fanii săi. În această scurtă perioadă, interpreta de 19 ani a reuşit să întregistreze trei videoclipuri, dintre care două cu trupa Carla’ Dream. În curând ea se va lansa în Ucraina, în duet cu Vlad Darwin, câştigătorul Fabricii de Staruri din ţara vecină.

Dara va încerca să treacă şi Prutul. „Nu ştiu dacă piaţa românească este pregătită pentru asemenea proiecte. Pentru mine e foarte straniu, pentru că românii sunt spirituali în general, dar nu ştiu de ce în muzica comercială fără ţâţe goale nu se trece“, a spus producătoarea artistei.

În 2012, Dara s-a clasat pe locul trei la Eurovion Moldova cu piesa „Open your eyes“, fiind considerată revelaţia concursului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite