Boris Covali va face show la Eurovision cu piciorul în ghips

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boris Covali şi-a fracturat piciorul în urma unei căzături pe gheaţă FOTO Dumitru Goncear
Boris Covali şi-a fracturat piciorul în urma unei căzături pe gheaţă FOTO Dumitru Goncear

Consideră că iubirea este elementul indispensabil succesului, de aceea va cânta la preselecţia Eurovision 2013 o melodie de dragoste. Este vorba despre cântăreţul Boris Covali, care a pregătit pentru finala naţională din 16 martie o piesă înregistrată în Suedia, ţara-gazdă a competiţiei muzicale europene din acest an.

Autorii melodiei „Runaways“ sunt compozitorii Hanif Sabzevari din Suedia şi Michael James Down din Marea Britanie. Artistul consideră că investiţia a meritat toate eforturile şi toţi banii. „Am dăruit lumii o piesă de care sunt mândru şi cred că oamenii vor simţi ceea ce am transmis prin versuri şi prin modalitatea de interpretare“, spune participantul. 

Faptul că a fost acuzat de internauţi că a plagiat noua sa piesă după hitul băieţilor de la Backstreet Boys „The shape of my heart“ nu-l descurajează. „Dacă am fost comparat cu ei, înseamnă că, într-adevăr, cânt bine. Nu este o ofensă, este o onoare“, glumeşte tânărul interpret.

Impresarul artistului, Serghei Orlov, crede că melodia va fi apreciată de juriu, dar şi de public, chiar dacă este una lentă. „De obicei, participanţii aleg compoziţii ritmate, energice. Ceea ce pregătim noi este diferit, dar original. Piesa pune în valoare calităţile vocale ale interpretului, prin trecerea impresionantă de la note lente la culminaţii“, explică producătorul.
El dă asigurări că Boris Covali va reuşi să facă show pe scenă, chiar dacă are piciorul drept imobilizat în ghips după ce a căzut pe gheaţă. „Nu va putea dansa din cauza ghipsului, dar soluţii există întotdeauna. Ne vom axa pe lumini şi pe dansatori“, adaugă Orlov.
 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite