Daniela Bodrug, despre motivul amânării vizitei Maiei Sandu în SUA: Este un răspuns foarte clar că SUA nu vor tolera o colaborare ascunsă cu Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Vicepreşedinta Mişcării Populare Antimafie, Daniela Bodrug, a declarat că amânarea vizitei premierului Maia Sandu în SUA „este un răspuns foarte clar al autorităţilor americane că nu vor tolera niciun fel de colaborare ascunsă cu Federaţia Rusă şi cu reprezentantul lor, Dodon, la Chişinău”.

„A fost o palmă dată Blocului ACUM pentru mizeriile pe care le fac mână în mână cu Dodon, iar public prezintă gogoşi europene pentru cetăţeni. Sunt foarte bucuroasă că acest lucru s-a întâmplat şi că avem un partener serios, responsabil. Mă refer la partenerii noştri americani, care studiază foarte bine ce se întâmplă în Republica Moldova. Salut pe această cale ambasadorul SUA, care pare a fi o persoană foarte responsabilă şi care monitorizează cu multă atenţie ce se face în Republica Moldova la guvernare”, a declarat Daniela Bodrug într-o conferinţă de presă luni, 2 septembrie.

Maia Sandu a fost criticată de Daniela Bodrug şi pentru faptul că Igor Dodon va merge în SUA la adunarea Organizaţiei Naţiunilor Unite.

„Nu mai mult de jumătate de an în urmă, vă puteaţi imagina o deplasare a lui Dodon în Vest? A stat aici la Chişinău ani de zile sub papucul lui Plahotniuc, iar acum Dodon este faţa Republicii Moldova în adunările din Vest, cu protecţia şi sprijinul Maiei Sandu”, a mai spus Bodrug.

Amintim că vizita premierului Maia Sandu în SUA, planificată pentru această săptămână, s-a amânat. Guvernul Republicii Moldova a anunţat că vizita se amână pe motiv că au intervenit schimbări în agenda secretarului de stat Mike Pompeo.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite