Cum să obţii casă de 330.000 de dolari pentru doar 16 dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un american a intrat în posesia unei locuinţe în valoare de 330.000 dolari pentru doar 16 dolari şi acum vrea să arate şi altor persoane calea de obţinere a a unui spaţiu locativ.

Kenneth Robinson din localitatea Flower Mound din Texas s-a mutat săptămâna trecută cu traiul într-o casă aflată de jumătate de an în procedură de înstrăinare ca urmare a neplăţii ratelor la ipotecă, potrivit wfaa.com.

Preţul de piaţă a imobilului este de 330.000 de dolari, dar Kenneth Robinson s-a folosit de faptul că legislaţia locală permite persoanei care locuieşte timp de 3 ani într-o casă părăsită, să intre în posesia acesteia. El a depus o declaraţie pe propria răspundere la tribunalul din districtul Denton, în care spune că este acum proprietar al unei case care a fost abandonată de către altcineva.
Toate procedurile l-au costat 16 dolari.
Mai mult, Robinson spune că este gata săi instruiască şi pe alţii cum să se folosească de breşele din legislaţie şi să obţină casă în SUA.
Potrivit agenţiei RealtyTrac, în anul 2011 mai mult de un milion de americani au fost înştiinţati despre faptul că trebuie să părăsească locuinţa ca urmare a datoriilor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite