Cum comentează Preşedinţia informaţia că Igor Dodon ar fi fost în vacanţă în Crimeea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon

Serviciul de presă al Preşedinţiei susţine că informaţia apărută în spaţiul public cu privire la faptul că Igor Dodon ar fi avut parte recent de o vacanţă într-o reşedinţă de lux din peninsula Crimeea este „un fals”.

„Informația nu corespunde adevărului și a fost lansată de anumiți oponenți politici, care sunt specializați în promovarea fake news-urilor”, se spune într-un comunicat de presă al Preşedinţiei, care însă nu precizează dacă Igor Dodon a fost în general în vacanţă în ultima perioadă sau nu, atât timp cât a lipsit din spaţiul public pentru câteva zile, imediat după vizita sa la Moscova.

Amintim că Jurnal.md a scris cu referire la omg.md că, după vizita sa la Moscova, din perioada 4-5 august, preşedintele ar fi avut parte şi de o mini vacanţă la mare. Mai exact, Dodor s-ar fi odihnit la o reşedinţă de lux „Breeze Crimeea”, situată în peninsula Crimeea, care aparţine gigantului rus „Gazprom”.

De precizat că Igor Dodon nu a apărut în spaţiul public în perioada 6 august - 9 august. Pe 5 august, Igor Dodon a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie de la întrevederea cu Dmitrii Kozak, de la Moscova, iar abia pe 10 august a organizat un briefing de presă ca urmare a întrevederii tradiţionale de luni cu preşedintele Parlamentului şi prim-ministrul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite