Cu buget limitat, blocul electoral condus de Iurie Leancă s-a lansat în campanie. „Nu ne vom baza pe artificii de imagine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oazu Nantoi este candidatul blocului electoral pentru funcţia de primar general al capitalei FOTO Alexandru Tarlev
Oazu Nantoi este candidatul blocului electoral pentru funcţia de primar general al capitalei FOTO Alexandru Tarlev

„Un oraş în care vrei să rămâi” este sloganul blocului electoral „Platforma Populară Europeană din Moldova – Iurie Leancă”, care s-a lansat astăzi în campania electorală pentru alegerile locale din 14 iunie. Formaţiunea a anunţat că nu va pune accentul pe publicitatea electorală, ci pe dialogul direct cu cetăţeni.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute în scuarul Catedralei Mitropolitane, liderul blocului, Iurie Leancă, a spus că în societate s-a format un sentiment de nedreptate şi trădare, iar Primăria, în loc să fie o excepţie, care să dea speranţe, este, din păcate, un model de instituţie coruptă în care diverse interese obscure se ascund în spatele primarului general, transmite IPN.

„Noi pornim în campania electorală cu dorinţa de a le arăta oamenilor că nu e totul pierdut. Suntem încrezători întru-un rezultat bun la alegeri în Chişinău, dar şi din ţară. Suntem siguri că după alegeri, datorită scorului pe care îl va obţine blocul, vom reuşi să avem din nou o majoritate pro-europeană în CMC, lucru care este vital pentru dezvoltarea capitalei”, a spus Iurie Leancă.

„Campania noastră electorală se va baza doar pe dialogul cu cetăţenii şi nu pe artificii de imagine. Motivele sunt legate şi de bugetul limitat pe care îl avem, dar este şi o chestiune de bun simţ să nu faci o campanie luxoasă atunci când situaţia din ţară nu este cea mai bună”, a mai spus Iurie Leancă.

Candidatul din partea blocului la funcţia de primar al capitalei, Oazu Nantoi, a declarat că a renunţat la statutul confortabil de analist politic, deoarece nu mai vrea să analizeze minciuna, corupţia, aroganţa şi cinismul celor care mint în campania electorală, iar a doua zi după campanie uită de promisiunile făcute.

Printre candidaţii propuşi la funcţia de consilier municipal pentru Chişinău se numără: Ion Ştefăniţă, Veaceslav Bulat, Victor Ghironda, Ghenadie Ciobanu, Viorel Chivriga, Valentina Ţapiş etc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite