Crimă descoperită după opt ani. Doi bărbaţi sunt suspectaţi de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Doi bărbaţi, ambii de 29 de ani, domiciliaţi în raionul Drochia, sunt suspectaţi de omorul unui bărbat, crimă săvârşită în anul 2010. Victima a fost dată în urmărire acum opt ani, dar abia acum a fost descoperit locul înhumării, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei, urmărirea penală a fost reluată în acest an, ca urmare a unei informaţii operative despre persoanele implicate şi circumstanţele în care a fost comisă crima. La scurt timp, au fost identificaţi suspecţii. Aceştia s-au dovedit a fi cunoscuţi de-ai victimei. Unul a fost reţinut, iar celălalt îşi ispăşeşte pedeapsa cu închisoare într-un alt dosar.

Audiaţi de poliţie, suspecţii şi-au recunoscut vina, declarând că, după ce au consumat cu victima băuturi alcoolice, între ei s-a iscat un conflict, care a sfârşit cu bătaie. Pentru a ascunde urmele crimei, au îngropat cadavrul pe un câmp din în apropierea satului Petreni, raionul Drochia. În urma verificărilor efectuate au fost depistate şi ridicate osemintele victimei.

Pentru omor, suspecţii riscă de la 10 la 15 ani de închisoare sau cu detenţie pe viaţă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite