Concluziile lui Dodon după întrevederea cu Antonio Tajani: Vă pot asigura de faptul că vom comunica eficient atât în Est, cât şi în Vest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Igor Dodon via Facebook
FOTO Igor Dodon via Facebook

După întrevederea cu Donald Tusk şi Federica Mogherini, Igor Dodon s-a întâlnit marţi, 7 februarie, cu preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani. Dodon afirmă că a avut impresia că se cunoaşte de o viaţă cu oficialul european şi nu a ezitat să arunce o piatră în grădina guvernării de la Chişinău.

„Am discutat cu domnul Tajani despre scrutinul electoral prezidenţial, despre legislaţia electorală, despre colaborarea interpalamentară, subiecte ce ţin de reformele care trebuie implementate la Chişinău, despre scenariile posibile privind soluţionarea subiectului transnistrean”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon i-a făcut lui Tajani o invitaţie oficială de a vizita Chişinăul. La rândul său, preşedintele Parlamentului European l-a invitat pe Dodon într-o vizită în Italia, ţara sa de origine.

„Am avut impresia că ne cunoaştem de o viaţă. Sunt sigur că vom fi buni prieteni. Din întrevederele pe care le-am avut până acum, vă pot asigura de faptul că vom comunica eficient atât la Est, cât şi în Vest. Asta ne deosebeşte de cei care sunt acum la guvernare”, a încheiat preşedintele ţării.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite