Concert pro-european în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Vedetele autohtone vor sărbători parafarea Acordului de Asociere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ziua parafării Acordului de Asociere, 15 artişti vor cânta la un concert pro-european cu genericul „Hai Moldova! Hai în Europa“. Anunţul a fost făcut de liderul PLDM Vlad Filat, dar nu toţi participanţii la concert ştiu că vor cânta în PMAN.

„Vă aştept pe toţi mâine, 29 noiembrie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, începând cu ora 17.00, pentru a sărbători împreună succesul Republicii Moldova ca Stat European. Veniţi să celebrăm pasul istoric de apropiere cu UE pe care îl va face ţara noastră la Summit-ul Parteneriatului Estic de la Vilnius! Să aducem Europa la noi acasă!“, a fost mesajul ex-premierului Filat pe pagina sa oficială de Facebook.

Cu toate acestea, nu toţi artiştii cunosc că vor cânta la un concert pro-european. Chiar dacă prestaţia Alionei Moon a fost inclusă în program, artista a spus că prima dată aude de concert. În câteva minute, cântăreaţa a recunoscut că totuşi va cânta în PMAN piesa „O mie“ cu Alex Calancea Band. „Eu fac muzică şi încerc să nu mă implic în politică, dar faptul că am reprezentat Moldova la Eurovision trădează convingerile mele“, a spus precaut Aliona Moon. Nici Ion Brătescu, liderul art-grupului „Brio Sonores“, nu cunoaşte că va ieşi pe scenă. „Probabil nu ne-au anunţat încă“, a presupus artistul.

Purtătorul de cuvânt al PLDM, Larisa Manole, a recunoscut că a aflat despre concert tot de pe Facebook. „Probabil domnul Filat este înaintea unor evenimente“, a spus Larisa Manole, fără a da detalii despre eveniment. Cu toate acestea, pe site-ul vilnius.md, este anunţată prestaţia a 15 artişti, printre care Sun Stroke Projekt, Geta Burlacu, formaţia Akord, Catharsis, Cătălin Josan, Alex Calancea Band, Natalia Barbu, Nelly Ciobanu şi Orchestra Naţională „Lăutarii“.

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite