Circul din Chişinău şi-a redeschis porţile cu un spectacol cu acrobaţii şi numere de magie cu feline rare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectatorii pot vedea numere de iluzionism inedite în Arena Mică a Circului de Stat Foto: Locals.md
Spectatorii pot vedea numere de iluzionism inedite în Arena Mică a Circului de Stat Foto: Locals.md

De pe 30 mai până pe 29 iunie ai parte de numere spectaculoase de acrobaţie, jonglerii şi iluzionism cu animale rare, la Circul de Stat din Chişinău.

Circul de Stat şi-a redeschis ieri porţile pentru prima dată în ultimii 10 ani, primind în arena mică spectatori de toate vârstele, la un spectacol de mare clasă. Timp de două ore şi jumătate, în arenă au evoluat acrobaţi, jonglori, iluzionişti şi, capul de afiş al Circoului, artista norvegiană Eva Julia Christiie, care a prezentat numere de iluzionism cu tigri, lei, lupi şi pisici. În total e vorba de 20 de artişti de talie mondială din Finlanda, Norvegia, Rusia, Ucraina, SUA, Nicaragua şi din Republica Moldova.

Cei care n-au reuşit încă să intre în Arena Mică a Circului, o pot face în fiecare weekend din intervalul 30 mai - 29 iunie, la ora 17.00 în zilele de vineri şi sâmbăta şi duminica de la orele 12.00 şi 16.00. Arena, cu un diametru de 9,46 metri, are o capacitate de 300 de locuri dispuse în trei rânduri. Deocamdată accesul la spectacolul ”Magia Circului” se face pe la intrarea de serviciu, din spatele instituţiei. Costul unui bilet e de 180 sau 250 de lei, în funcţie de locul ales.

Pentru reamenajarea şi deschiderea sălii mici de spectacole a Circului de Stat a fost nevoie de un buget de 1,5 milioane de lei, mai mulţi agenţi economici contribuind financiar, dar şi cu decorurile necesare. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite