Celebrul tenismen Ilie Năstase implicat în dosarul "Virgine din Moldova pentru VIP-uri din România"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politicieni, oameni de afaceri şi manechine din România, toţi şi-au găsit locul în dosarul de prostituţie al Andreei Marta. Primarul sectorului 6 din Bucureşti, Rareş Mănescu, Ilie Năstase, fostul finanţator la Dinamo, Vasile Turcu, dar şi Adrian Mutu ar fi apelat la serviciile fetelor racolate de Andreea Marta, anunţă România TV.

Politicieni, oameni de afaceri şi manechine, toţi şi-au găsit locul în în dosarul de prostituţie al Andreei Marta. Fotomodelele Raluca Podea şi Marinela Avădani ar fi făcut şi ele parte din reţeaua condusă de soţia fostului consilier al lui Sorin Blejnar şeful Fiscului din România. Despre ultima, presa mondenă a scris că a avut o aventură cu Elan Schwartzenberg.

Adrian Mutu şi Ilie Năstase clienţi ai reţelei

Conform surselor citate de România TV există cel puţin trei oameni din sport care au apelat la serviciile reţelei de prostituate. E vorba de Adrian Mutu zis briliantul, de celebrul tenismen Ilie Năstase şi Vasile Turcu, fostul acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti. Aceştia nu riscă sancţiuni pe cale penală existând cel mult posibilitatea de a fi citaţi ca martori într-un eventual proces al Andreei Marta şi al celorlalte persoane acuzate de proxenetism.

O vedetă TV şi un milionar român figurează în scandalul "Virgine din Moldova pentru VIP-uri din România"

Dosarul prostituţiei de lux: O grupare de traficanţi din România recruta tinere virgine din Moldova. Membrii primeau câte 3.000 de euro

Amintim că începând cu anul 2010, o grupare de traficanţi condusă de surorile Andreea Elena Marta (fostă Lungu), de 28 ani, şi Maria Magdalena Lungu, de 38 de ani, atrăgeau persoane bogate, pentru care organizau întâlniri cu diferite tinere în vederea practicării prostituţiei, în schimbul unor sume importante.

Potrivit unor surse judiciare, se făceau „comenzi pentru virgine" în Republica Moldova, pentru care se plăteau şi câte 3.000 de euro, iar în Bucureşti gruparea ce trafica fetele obţinea şi 10.000 de euro. În schimbul serviciilor sexuale, fetele traficate primeau între 300 şi 500 de euro.

Cerea între 3.000 şi 10.000 € pentru o virgină din Republica Moldova

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite