Captură de 221 de grame de heroină la Chișinău. Drogurile ar fi valorat pe piața neagră din Capitală 500.000 de lei moldovenești

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Heroina a fost confiscată de polițiștii de la Antidrog
Heroina a fost confiscată de polițiștii de la Antidrog

Traficanții prinși de ofițerii Antidrog riscă între 2 și 5 ani de detenție. Cei doi cetățeni uzbeci transportau heroina din Sankt Petersburg în Republica Moldova, iar moldovenii o vindeau narcomanilor din Capitală.

Șase traficanți de droguri, dintre care doi cetățeni uzbeci și patru moldoveni, au fost reținuți la Chișinău pentru posesia și comercializarea a 221 de grame de heroină, 50 grame de marijuana, trei fiole de tramadol și trei pastile cu substanțe psihotrope.

Pe piața neagră, cantitatea de heroină descoperită de polițiștii de la Antidrog ar fi valorat 500.000 de lei.

Moldovenii prinși cu heroina sub saltea au vârste cuprinse între 29 și 40 de ani și erau curioși în lumea interlopă după apelativele „Ivanovici", „Almaz", „Vitosik" și „Vitas". Toți au antecedente penale.

Din datele polițiștilor reiese că drogurile au fost aduse din Sankt Petersburg. Stupefiantele au fost transportate în Republica Moldova de cei doi uzbeci, iar de distribuirea lor printre narcomanii din Capitală se ocupau cei patru moldoveni.

Printre obiectele reținute de polițiști la așa-zisul punct de lucru al traficanților de droguri au mai fost două mini-cântare și o grenadă model F-1.

Pe numele celor șase suspecți au fost deschise dosare penale. Dacă vor fi găsiți vinovați, traficanții riscă între 2 și 5 ani după gratii.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite