Candu continuă dezvăluirile despre Dodon: După ce a învins în alegerile din 2016, a venit la Plahotniuc ca să-l mulţumească pentru susţinere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
andrian candu igor dodon colaj

Liderul Pro Moldova, deputatul Andrian Candu, a continuat seria de dezvăluri despre relaţia dintre oligarhul Vlad Plahotniuc şi Igor Dodon, după ce a declarat marţi că Plahotniuc la ajutat pe Dodon să câştige alegerile prezidenţiale.

Tot în acest context, Andrian Candu a declarat că, imediat după victoria de la prezidenţialele din 2019, Igor Dodon a venit la Vlad Plahotniuc, alături de soţia sa, Galina Dodon, pentru a-l mulţumi personal pe acesta pentru susţinerea pe care i-a oferit-o. 

Andrian Candu a afirmat, într-un Live pe Facebook, că la moment nu deţine probe video cu privire la vizita lui Dodon la Plahotniuc, dar a accentuat că, dacă Dodon va nega acest lucru, este posibil ca în spaţiul public să apară asemenea imagini video.

Mai mult, Candu a mai spus că Dodon i-ar fi promis lui Plahotniuc înainte de parlamentarele din 2019 că va face coaliţie cu democraţii, „dacă se respectă o anumită proporţionalitate” în Parlament. Potrivit lui Candu, Guvernul urma să le revină democraţilor.

Amintim că, marţi, Andrian Candu l-a acuzat pe Igor Dodon că ar fi luat pungi cu bani de la Vlad Plahotniuc şi că ultimul l-a ajutat pe Dodon să câştige alegerile din 2016.

Amintim că anterior în spaţiul public au apărut imagini video de la o întrevedere dintre Igor Dodon şi Vlad Plahotniuc, din iunie 2019, unde se arată cum Vlad Plahotniuc îi transmite o pungă lui Igor Dodon, despre care se presupune că ar conţine bani, luând în considerare că Igor Dodon reacţionează în acele imagini prin a spune „transmite-i lui Cornel, el luni trebuie să dea salariile la partid”. Dodon a afirmat că aceste imagini sunt trucate.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite