Deputaţii Partidului Şor s-au alăturat proiectului „Pentru Moldova”, format din cei cinci deputaţi care au părăsit „Pro Moldova”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Cei nouă deputaţi din Partidul Şor s-au alăturat miercuri, 4 noiembrie, aşa-numitei „Convenţii Pentru Moldova”, formată din cinci deputaţi care au părăsit recent Partidul Pro Moldova, condus de Andrian Candu. Astfel, „Pentru Moldova” va fi constituit din 14 deputaţi.

„Mă bucur că deputaţii fracţiunii ”Partidul politic Şor” au demonstrat responsabilitate, în această perioadă complicată pentru ţară, şi au susţinut demersul nostru de a semna Convenţia ”Pentru Moldova”. Platforma ”Pentru Moldova” deja a reunit 14 deputaţi, dar sunt convins că sunt mulţi parlamentari care nu îşi doresc ca Legislativul să rămână exclus în continuare din procesul de luare a deciziilor. Îndemn colegii din alte fracţiuni, indiferent de apartenenţă şi viziuni politice, să subscrie la această iniţiativă şi să înceapă dialogul, pentru a promova proiectele atât de necesare ţării!”, a scris Sergiu Sîrbu pe Facebook.

Deputata Partidului Şor Marina Tauber a declarat că „Pentru Moldova” „devine astfel a doua forţă din Legislativ”.

„Unindu-ne eforturile, am devenit mai puternici şi vom avea un cuvânt mai greu de spus în activitatea legislativă”, a mai spus Tauber.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite