Basarabeanul din LaLaBand intră în ringul „Dansez pentru tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dima Trofim, din Chişinău, a devenit cunoscut datorită proiectelor „Fabrica de staruri“ şi „Pariu cu viaţa“ FOTO: revistatango.ro
Dima Trofim, din Chişinău, a devenit cunoscut datorită proiectelor „Fabrica de staruri“ şi „Pariu cu viaţa“ FOTO: revistatango.ro

Sore şi Dima din LaLa Band participă în această toamnă în cel de-al 14-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine“ de la Pro TV, unde vor lupta în paşi de dans pentru împlinirea visului partenerilor lor.

„Am dansat toată viaţa, iar de cand cu serialul «Pariu cu viaţa» dansul a devenit un obicei zilnic“, a declarat Sore, citată de Pro TV.

„Sunt o fire competitivă, funcţionez bine sub stres şi îmi place să îmi testez limitele. Am visat dintotdeauna să particip la «Dansez pentru tine», pentru că am crescut practic cu acest show“, a mărturisit încantată tânăra, care a profitat de faptul că este prietenă cu Giulia Anghelescu, cea care a câştigat alături de Andrei Ştefan cel de-al şaselea sezon al competiţiei, şi i-a cerut câteva sfaturi preţioase.

Si colegul ei Dima este la fel de fericit că are şansa să lupte pentru cineva în paşi de dans. „Îmi doream enorm să ajung la «Dansez pentru tine». Am acest vis de acum trei ani, când am intrat în proiectul «Pariu cu viaţa». Mă întrebam cum e să ajuţi pe cineva, să îl faci fericit. Cu ajutorul lui Dumnezeu, trebuie să câştigăm“, spune el hotarât.

Basarabeanul este foarte atent la tot ceea ce îi spune coregraful şi aşteaptă cu nerăbdare viitoarele repetiţii, pentru că ştie că va învăţa lucruri noi.


 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite