Audieri parlamentare privind situaţia de la Chişinău Arena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arena Chisinau

Reprezentanţii Procuraturii Generale şi ai Ministerului Economiei şi Infrastructurii vor fi chemaţi la audieri în Parlament privind situaţia de la Arena Naţională (Chişinău Arena). Cu un demers în acest sens a venit deputatul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari, transmite IPN.

Parlamentarul a declarat că terenurile sunt gajate şi regajate, iar obiectul nu este dat în exploatare. „Cine cui e dator, a cui e această Arenă? Ce se întâmplă acolo? Care sunt angajamentele statului? Noi nu cunoaştem nimic”, a menţionat Alexandru Slusari în debutul şedinţei de joi, 11 februarie.

„Insistăm pe invitarea Ministerului Economiei să elucideze circumstanţele vizavi de construcţia acestei Arene. Şi să invităm Procuratura Generală, să ne spună dacă este instrumentat dosar penal pe tot ce s-a întâmplat acolo”, a mai spus Slusari.

Deputatul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Lilian Carp, a precizat că a făcut anterior mai multe interpelări, în răspunsul la care Procuratura confirmă că sunt pornite anumite proceduri. Însă a trecut ceva timp şi la ultimele interpelări răspunsuri nu sunt. Potrivit lui, la audieri ar trebui să se prezinte şi Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării.

Audierile au fost stabilite pentru săptămâna viitoare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite