ATENȚIE, CAD CAPETE! Premierul Vlad Filat vrea restructurări la nivel înalt, în instituțiile de stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șeful Executivului a spus că nu exclude posibilitatea de a solicita în mod direct demisia mai multor șefi de instituții publice de la Chișinău.

Premierul a declarat în această dimineață faptul că la ședința de urgență a Parlamentului ar putea solicita demisia mai multor funcționari și demnitari.

"Această ședință a Parlamentului ar trebui să fie urmată de audieri în comisiile de profil. Se cunosc, în mare parte, cine sunt beneficiarii sau beneficiarul acestui atac de tip raider asupra băncilor. Acest atac a fost împotriva țării, nu împotriva unei persoane. De aceea, nu exclud că voi cere demisia mai multor conducători", a precizat premierul Filat pentru Publika.md.

De asemenea, șeful Executivului a mai menționat și faptul că, în contextul aceleiași ședințe a Parlamentului, urmează să fie puse la dispoziție și stenogramele sesiunilor comisiei de Stabilitate Financiară.

Citește și:

Acţionarii europeni de la Moldova-Agroindbank continuă lupta în instanţele ruseşti

Cine sunt acţionarii de la Moldova-Agroindbank afectaţi de atacurile de tip raider

SCANDAL Acţiunile frauduloase de preluare a unor bănci şi companii din Moldova au lovit în una dintre cele mai mari bănci din Slovenia

Atentat la securitatea naţională a Republicii Moldova

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite