Astrolog: Cei care vor munci din greu în 2018 îşi vor culege roadele muncii depuse

0
0

Nuanţele pentru care trebuie să optăm în noul an sunt galben, auriu şi maro, iar cei ce vor munci din greu în 2018 îşi vor culege neapărat roadele muncii depuse, spune astrologul Cristina Oxentii, citată de IPN.

Anul 2018 este unul pestriţ, dar e un an care aduce schimbări importante, care încep chiar de la sfârşitul lui 2017. „Cei care vor să obţină un rezultat foarte bun în următorii ani au şanse mari să muncească anul acesta, chiar dacă rezultatele nu vor fi imediate, în schimb vor fi vizibile apoi. Anul acesta vom pune accentul totuşi pe calitate, dar şi legea îşi va spune cuvântul, va funcţiona mai bine”, a menţionat astrologul.

Conform horoscopului chinezesc, anul nou începe pe 15-16 februarie. Chiar şi aşa, pe masa de Revelion putem pune legume şi carne, pentru că sunt pe placul animalului care preia ştafeta. „E vorba de câinele galben de pământ. Putem pune pe masă tot felul de legume, ciuperci, ardei şi nuci. Nuanţele specifice decorării mesei de sărbătoare cu siguranţă ar trebui să fie galben, maro şi, poate, kaki. Aceste nuanţe sunt valabile şi pentru ţinutele în seara dintre ani. În cazul cadourilor, trebuie să oferim în dar aur, sau accesorii de culoare aurie”, a subliniat astrologul Cristina Oxentii.

În cazul în care dorim să omagiem anul câinelui, trebuie să avem neapărat un simbol al acestuia. „Cei care au acasă câini, conform astrologiei chineze, cu siguranţă aceşti oameni sunt protejaţi, dat fiind faptul că au patronul anului chiar în casă. Ceilalţi, care nu au animale de companie, pot opta pentru tot felul de bibelouri sau simboluri”, a explicat astrologul.

„Cei care considerau că dorinţele puse în seara de Revelion ar trebui să se îndeplinească, au acum toate şansele, deoarece la începutul lunii ianuarie au loc schimbări importante din punct de vedere astrologic. Planeta Uranus, fiind staţionară, va produce alinierea cu celelalte planete şi va crea contextul potrivit pentru realizarea unor dorinţe pe care le vom putea pune inclusiv în noaptea dintre ani”, a mai spus Cristina Oxentii.

Potrivit previziunilor astrologice, anul 2018 cere disciplină şi ordine. Tot ce a fost conservator, învechit şi putred să plece uşurel şi să deschidă calea spre ceva nou.

Mai multe - Republica Moldova

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite