Asistenta medicală surprinsă în bikini şi sutien, la un pas de a deveni model de lenjerie intimă. Ce ofertă a primit tânăra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Unul dintre cei mai mari producători de lenjerie intimă din Federaţia Rusă, „Lady`s Showroom”, intenţionează să-i propună un rol de model asistentei medicale, în vârstă de 23 de ani, care a devenit vedetă după ce a fost surprinsă în timp ce îngrijeşte bolnavii de COVID-19 în costum de protecţie transparent, îmbrăcat deasupra lenjeriei intime.

Anastastia Yakuşeva, directorul reţelei de magazine online „Lady`s Showroom”, a expediat o scrisoare la adresa site-ului unde a apărut pentru prima data fotografia asistentei medicale, în care a vorbit despre oferta pe care o are pentru tânăra fotografia căreia a devenit virală şi a solicitat datele de contact. 

„Vrem ca asistenta medicală din Tula să devină model pentru brandul nostru de lenjerie intimă. Suntem gata să oferim câteva seturi de produse exclusive pentru ea. Pe viitor, am vrea să semnăm un contract de 1 an şi să fie modelul nostru”, se spune în scrisoare. 

Reprezentanţii „Ladys Showroom”, care îşi desfăşoară activitatea în mare parte pe Instagram, acolo unde au peste 1,1 milioane de abonaţi, au subliniat că au o condiţie obligatorie faţă de asistenta medicală.

„Ea trebuie să renunţe la profesia de medic, să devină modelul nostru şi reprezentant oficial al brandului, dar şi să facă zilnic „stories” pentru Instagram”, afirmă Anastasia Yakuşeva.

Amintim că presa rusă a reuşit să o identifice pe asistenta medicală, fotografia căreia a făcut înconjurul lumii, după ce a fost surprinsă în timp ce îngrijeşte bolnavii de COVID-19 în costum de protecţie transparent, îmbrăcat deasupra lenjeriei intime.

Este vorba despre Nadejda Jukova, o tânără de 23 de ani, necăsătorită, care şi-a făcut studiile în medicină la Universitatea din regiunea Reazan, Federaţia Rusă. Pe lângă faptul că asistenta medicală a fost încurajată pentru gestul său de internauţi din întreaga lume, şi guvernatorul regiunii Tula, Alexei Diumin, a contactat-o şi şi-a anunţat sprijinul, mulţumindu-i pentru activitatea ei, dar şi a tuturor medicilor. 

„Este o angajată bună, profesionistă. Oferă asistenţă medicală la un nivel destul de înalt”, a declarat Ana Savişeva, medicul şef al spitalului de boli infecţioase unde activează tânăra devenită vedetă în presa internaţională. 

Fostul campion mondial la box Nikolai Valuev, actual deputat în Duma de Stat a Federaţiei Ruse, la fel a declarat că este de partea asistentei medicale. Valuev consideră că tânăra nu trebuie sancţionată, mai ales pentru că „a trezit la pacienţi dorinţa de a trăi”.

Nu de aceeaşi părere a fost şi Ministerul regional al Sănătăţii, care a atenţionat asistenta medicală că autorităţile nu tolerează asemenea atitudine. În cele din urmă, ea s-a ales doar cu o avertizare disciplinară.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite