Andrei Năstase: Vom opta pentru o singură fracţiune în CMC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr (PPDA), Andrei Năstase, cel care a pierdut competiţia pentru fotoliul de primar al municipiului Chişinău în favoarea candidatului socialist Ion Ceban, spune că formaţiunea pe care o conduce va opta pentru faptul ca blocul ACUM să aibă o singură fracţiune în Consiliul municipal Chişinău, transmite IPN.

Andrei Năstase spune că aceasta este decizia PPDA, însă cea de a doua componentă a blocului - Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS), încă nu a luat o hotărâre în acest sens, transmite IPN.
 
„Opţiunea mea personală, la fel ca şi în Parlamentul Republicii Moldova, a fost să rămânem într-o singură fracţiune. În Parlament s-a întâmplat cum s-a întâmplat, avem două fracţiuni. Eu militez în continuare şi pentru Consiliul municipal Chişinău să avem o singură fracţiune pentru că aşa consider eu că este corect şi este bine”, a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul TVR Moldova.

Potrivit lui, la nivelul celor două formaţiuni, PPDA şi PAS, nu s-a luat încă o decizie finală în acest sens. „Acum avem două partide. La nivelul Platformei Demnitate şi Adevăr noi aşa am decis că aşa este bine – să mergem împreună, să vedem ce vor decide colegii noştri de la PAS că doar nu putem să mergem împreună decât dacă ambii îşi doresc la fel”, a continuat politicianul.

După ce a suferit înfrângere în turul doi al alegerilor locale din capitală, Andrei Năstase spune că PPDA îşi va întări parteneriatele şi îşi va modifica configuraţia.
 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite