Andrei Năstase se plânge că nu a mai fost invitat la televiziunea publică de când au început „vremurile bune”: „Doamna Maia Sandu, mă auziţi?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Sandu si Andrei Nastase FOTO Newsmaker.md
Maia Sandu si Andrei Nastase FOTO Newsmaker.md

Fostul preşedinte al Platfomei DA, Andrei Năstase, susţine că de când Partidul Acţiune şi Solidaritate a preluat guvernarea, dânsul nu a mai fost invitat la televiziunea publică - Moldova 1.

Andrei Năstase a sugerat vineri, 18 februarie, într-o conferinţă de presă că PAS a controlează televiziunea publică, motiv pentru care el nu mai este invitat la emisiuni.

Andrei Năstase i-a amintit preşedintelui Maia Sandu că, anterior, ambii au protestat în faţa sediului companiei publice, cerând accesul opoziţiei, pe vremea guvernării oligarhului Vlad Plahotniuc.

„Pe timpul „vremurilor bune” (n.r. - slogan PAS) n-am fost niciodată la postul public. Vă spune ceva? Vă aminţiţi cum protestam pe la TRM ca să ne dea acces opoziţiei. Doamna Sandu, mă auziţi? La porţile TRM ne-am dus cu protestul ca să cerem dreptul la libera exprimare. N-am fost niciodată pe acolo de când au început „vremurile bune”. Poate că nu-i interesez”, a declarat Andrei Năstase.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite