Andrei Năstase revine la MAI „pentru a continua reformele, pentru a combate corupţia şi a asigura liniştea şi protecţia cetăţenilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Nastase

Andrei Năstase a anunţat marţi, 5 noiembrie, că revine în funcţia de ministru de Interne, după ce a pierdut alegerile din Chişinău în faţa socialistului Ion Ceban. Andrei Năstase a declarat că va continua reformele, procesul de combatere a corupţiei şi asigurarea liniştii cetăţenilor.

„MAI reprezintă o instituţie fundamentală pentru statul de drept, iar mandatul pe care îl avem de la cetăţeni este de a ne asigura că poliţia, carabinierii, poliţia de frontieră şi toate structurile ministerului se ghidează în activitatea lor strict de principiul supremaţiei legii. Totodată, vom continua procesul de consolidare a parteneriatelor internaţionale, precum şi implementarea celor mai bune practici europene la nivelul întregii structuri. Ministerul va coopera loial cu toate instituţiile statului pentru a genera efecte de sinergie pozitivă în ceea ce priveşte obţinerea de rezultate concrete”, a declarat Andrei Năstase într-un briefing de presă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite