Andrei Gheorghe, Natalia Gordienco şi Nicu Alifantis în juriul Fabrica de staruri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Fabrica de staruri“ este la al treilea sezon în Republica Moldova
„Fabrica de staruri“ este la al treilea sezon în Republica Moldova

Fabrica de staruri, talent-show-ul care va fi difuzat din 17 martie de TVR 1 şi de Prime TV (Republica Moldova), are deja stabiliţi toţi cei trei membri ai juriului, potrivit revista Tango.

De sâmbătă, 17 martie, ora 21.25, în direct la TVR 1 şi Prime TV Andrei Gheorghe, interpreta Natalia Gordienco şi Nicu Alifantis vor alege câştigătorul proiectului Fabrica de staruri pe care TVR îl lansează pe 17 martie.
Show-ul va fi prezentat de actorul Marius Vizante.

Andrei Gheorghe a declarat că a acceptat să facă parte din juriul Fabrica de staruri pentru că îi place de Alifantis şi pentru că îi place proiectul Fabrica de staruri. "Am experienţă de jurat în concursuri de lansare de talente, mi-a trecut multă muzică prin mână. Şi pentru că mi-a plăcut colaborarea cu moldovenii de la Prime TV", spune Andrei Gheorghe.

Al doilea membru al juriului este interpreta Natalia Gordienco.

Interpretul şi compozitorul Nicu Alifantis este cel de-al treilea jurat al Fabricii de staruri. „Am ales să intru în juriul Fabrica de staruri întrucât cred că trebuie să dăm o şansă noii generaţii de artişti. Mulţi dintre tineri au potenţial, important e ca acest potenţial să fie găsit şi pus în evidenţă. Pentru generaţia mea, pentru artiştii care au un nume şi o carieră de câţiva ani buni, a venit momentul să întindem o mână acestor tineri", şi-a argumentat decizia Nicu Alifantis.

Premiul: 50.000 de euro şi un contract cu o casă de discuri

Şaisprezece concurenţi din România şi Republica Moldova intră în Fabrica de staruri pentru trei luni şi se pregătesc pentru a obţine premiul mare: 50.000 de euro şi un contract muzical cu o casă de discuri.

Concurenţii vor fi supravegheaţi 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, de-a lungul a 14 săptămâni.

Fabrica de staruri este varianta românească a renumitului Operation Triumph - unul dintre cele mai urmărite talent reality show-uri din lume. Este primul program de televiziune de asemenea amploare care se va transmite simultan, în direct, în România şi Republica Moldova, putând fi urmărit astfel de românii aflaţi de-o parte şi de alta a Prutului. Show-ul live Fabrica de staruri va fi transmis în România de TVR 1 şi TVR 2, iar în Republica Moldova de Prime TV.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite