Anatol Şalaru: Ne dorim o colaborare cu Maia Sandu. Vom coopera doar cu PAS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al Partidului Unităţii Naţionale (PUN), Anatol Şalaru, a declarat duminică, 25 iunie, în cadrul congresului extraordinar al formaţiunii, că unicul partid cu care formaţiunea sa este dispus să colaboreze pe viitor este Partidul Acţiune şi Solidaritate, condus de Maia Sandu.

„PUN este împotriva schimbării sistemului de vot. Indiferent că e vorba de votul uninominal sau mixt, respingem această schimbare. Totodată, menţionez că ne dorim din tot sufletul o colaborare cu Maia Sandu şi partidul pe care domnia sa îl conduce. Vă adresez rugămintea să nu intraţi în conflict cu organizaţiile PAS, deoarece sunt singurii cu care putem colabora”, a menţionat Anatol Şalaru.

De asemenea, el a invitat „toate formaţiunile unioniste, fie că sunt partide sau asociaţii neguvernamentale, să se alăture Partidului Unităţii Naţionale”. 

„Vremea orgoliilor a trecut, iar pericolele care vizează Republica Moldova nu sunt de ignorat. Doar împreună putem reuşi. Prezenţa domnului Traian Băsescu, deocamdată doar în funcţia de preşedinte de onoare, este garanţia că PUN poate schimba lucrurile în bine în Republica Moldova”, a adăugat politicianul.

Amintim că fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a fost numit duminică, 25 iunie, în funcţia de preşedinte de onoare a Partidului Unităţii Naţionale din Republica Moldova (PUN). Formaţiunea este condusă de ex-ministrul Apărării, Anatol Şalaru, şi se declară deschis pentru Unirea celor două maluri ale Prutului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite