Alegeri locale Chişinău. Silvia Radu promite că va continua proiectele lansate la Primărie dacă devine primar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singura candidată independentă înscrisă în cursa electorală din Chişinău, Silvia Radu, şi-a prezentat joi, 3 mai, programul electoral. Este un program de un an şi conţine 11 obiective parţial sau în totalitate sugerate de către locuitorii Chişinăului. Dacă va deveni primar al municipiului Chişinău, Silvia Radu spune că va continua implementarea proiectelor lansate în calitate de primar interimar, transmite IPN.

Silvia Radu promite că va continua procesul de „curăţare” a administraţiei Primăriei municipiului Chişinău, demonopolizarea şi eficientizarea instituţiei publice. Va lupta pentru a elimina corupţia şi pentru a majora nivelul de transparentizare a activităţii.

Un oraş verde şi curat, parcuri iluminate şi amenajate şi mai puţine construcţii ilegale –  sunt alte obiective pe care şi le propune Silvia Radu.

„Este necesară crearea în cadrul Primăriei a unui sistem care să verifice nu doar eliberarea noilor avize de construcţii şi arhitectură, dar şi a celor în vigoare, legalitatea lor şi impactul construcţiilor asupra infrastructurii în oraş”, susţine Silvia Radu.

Pe parcursul unui an, candidata la Primărie spune că va opta pentru reparaţia drumurilor şi a trotuarelor, pentru schimbarea lifturilor. Municipalitatea va procura unităţi noi de transport în comun şi va lansa sistemul de tichete electronice. Va dezvolta programe culturale şi va atrage noi surse de finanţare în Chişinău.

Silvia Radu a remarcat că în această campanie nu se va promova prin panouri publicitare şi nici publicitate electorală la TV nu va avea. O va face doar pe reţelele de socializare, cu bani cheltuiţi din bugetul familiei, şi nu va cheltui mai mult de 30 de mii de euro.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite