Alegeri locale Chişinău. Andrei Năstase îşi propune extinderea străzii Albişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul comun al PPDA şi PAS la funcţia de primar al Capitalei, Andrei Năstase, promite fluidizarea traficului rutier prin extinderea străzii Albişoara până la strada Mesager. Andrei Năstase a spus miercuri, 2 mai, la o conferinţă de presă, că bugetul proiectului nu va depăşi 200 de milioane de lei, iar banii necesari vor fi identificaţi în urma gestionării corecte a patrimoniului municipal, transmite IPN.

Potrivit lui Andrei Năstase, construcţia a 3,5 km de drum, de la Albişoara până la Mesager, va soluţiona problema traficului rutier în zona sensului giratoriu de la intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare şi strada Ion Creangă. Totodată, va fluidiza fluxul de transport spre Şoseaua Balcani, străzile Mihai Viteazul şi Calea Ieşilor.

Extinderea străzii Albişoara este una dintre primele soluţii ale candidatului PPDA pentru fluidizarea traficului rutier. 

„Traficul este o problemă gravă a municipiului Chişinău. Ne ia o groază de timp când încercăm să ajungem dintr-un punct în altul al capitalei”, a spus Andrei Năstase.

Candidatul PPDA a menţionat că sunt necesare măsuri urgente pentru problema ambuteiajelor. E nevoie de un nou plan urbanistic general.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite