A fost bătut şi răpit din propria curte, la o zi după Anul Nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost găsit în stare de inconştienţă lângă satul Bravicea din Călăraşi Foto: Adevărul
Bărbatul a fost găsit în stare de inconştienţă lângă satul Bravicea din Călăraşi Foto: Adevărul

Un locuitor al satului Noroceni, raionul Orhei, a fost depistat fără cunoştinţă şi cu hipotermie într-un câmp din preajma satului Bravicea, raionul Călăraşi.

Câteva ore mai devreme, bărbatul a fost răpit chiar din propria curte, după ce a fost lovit de mai multe ori cu lanţul de la un ferestrău mecanic şi o rangă metalică, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Orhei, poliţiştii au fost alertaţi de către feciorul bărbatului, care a spus că persoane necunoscute au pătruns în gospodărie şi le-au aplicat multiple lovituri, atât lui, cât şi tatălui său, după care au urcat bărbatul cu forţa în automobil şi au plecat în direcţie necunoscută.

La circa cinci kilometri de satul Bravicea, raionul Călăraşi, oamenii legii au depistat bărbatul răpit, dezgolit în întregime şi fără cunoştinţă. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul raional Călăraşi, dar nu a putut fi salvat.

Poliţiştii au pornit o urmărire penală pe faptul violării domiciliului, răpirea unei persoane şi lăsarea în primejdie a victimei. Suspecţii au fost reţinuţi şi riscă până la 15 ani de închisoare. Motivul pentru care au tăbărât asupra victimei nu sunt anunţate.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite