16 persoane s-au înecat în lacurile din Chişinău în anul 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În anul 2016 şi-au pierdut viaţa în bazinele acvatice din Capitală nu mai puţin de 16 persoane, dintre care trei minori.

Înecurile s-au produs în sectorul Ciocana - 4 cazuri, sectorul Râşcani - 4 cazuri, Buiucani - 3 cazuri, Botanica - 3, sectorul Centru - 2 cazuri. 

„La data de 30 decembrie am avut un înec în iazul de la Ghidighici, unde două persoane s-au dus să prindă peşte şi s-a spart gheaţa şi au căzut în apă. O persoană a reuşit să fie salvată, iar a doua s-a stins din viaţă”, a declarat şeful-adjunct al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, Silviu Muşuc, luni, 2 ianuarie, în cadrul şedinţei săptămânale a Primăriei.

Adevărul Moldova le cere scuze cititorilor pentru ştirea intiţială, unde era scris că aceste persoane au decedat în primele zile ale anului 2017.

Urmărind online şedinţa Primăriei, Silviu Muşuc a declarat: „Cu părere de rău, de la începutul anului avem deja 16 înecuri înregistrate”, fapt ce ne-a făcut să credem că este vorba de anul 2017. Îndată ce a fost conştientizată greşeala, aceasta a fost reparată.

Mulţumim cititorilor noştri că au sesizat problema.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite