VIDEO Unde-s mulţi puterea creşte: un băiat din Noua Zeelandă a fost salvat de la înec de un lanţ uman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Josh
McQuoid (stânga)
le
datorează viaţa celor 12 oameni care au format un lanţ uman pentru
a-l scoate din apă FOTO Stuff.co.nz
Josh McQuoid (stânga) le datorează viaţa celor 12 oameni care au format un lanţ uman pentru a-l scoate din apă FOTO Stuff.co.nz

Un băiat în vârstă de 12 ani din Noua Zeelandă a fost salvat de la înec de 12 oameni care au format un lanţ uman pentru a-l scoate din valurile agitate ale mării.

Joshua McQuoid se juca împreună cu doi prieteni pe o plajă din oraşul Napier, când a fost dărâmat de un val puternic şi purtat la peste 150 de metri de ţărm. Un turist german a încercat în zadar să-l scoată pe băiat din apă. Joshua a fost salvat abia după ce patru poliţişti au format un lanţ uman împreună cu alţi oameni care au sărit în ajutor.

Imaginile arată cum 12 oameni s-au prins de mână şi au reuşit să-l scoată pe Joshua, care era inconştient după ce a stat 20 de secunde sub apă, după cum au declarat ofiţerii de poliţie citaţi de „The Telegraph“. Pe mal el a fost resuscitat şi apoi transportat la spital.

Tatăl băiatului spune că Joshua şi-a revenit, dar încă este „zdruncinat“ de experienţa pe care a simţit-o ca şi cum s-ar fi aflat într-o maşină de spălat.

„Eram în apă până la genunchi, când valul m-a dărâmat din picioare şi m-a tras la fund. M-am rotit de atâtea ori că nici nu mai ştiam în ce direcţie era suprafaţa“, a povestit Joshua pentru publicaţia locală Stuff.co.nz.

Imagini emoţionante: lanţ uman pentru a salva viaţa unui băieţel de 12 ani din valurile furioase

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite