Unsprezece persoane sunt date dispărute după naufragiul unui vas de pescuit

0
Publicat:

Unsprezece persoane din cei 20 de membri ai echipajului unui trauler sud-african sunt daţi dispăruţi după ce nava lor s-a scufundat în Atlanticul de Sud la 30 de mile marine de Capul Bunei Speranţe, au anunţat serviciile de salvare, potrivit AFP, scrie AGERPRES.

Africa de Sud FOTO: Shutterstock
Africa de Sud FOTO: Shutterstock

Vasul de pescuit a trimis un semnal de alarmă încă de vineri, dar afirmațiile locale au afirmat speră în continuare să îi găsească pe cei 11 marinari dispăruţi, deşi căutările pe calea aerului şi pe mare nu au condus la niciun rezultat până în prezent.

„Mă rog împreună cu familiile celor care sunt încă dispăruţi pe mare”, a declarat primarul oraşului Cape Town, Geordin Hill-Lewis.

Institutul naţional de salvare pe mare din Africa de Sud a comunicat că nava a trimis un semnal de alarmă vineri după-amiază.

Alte nave de pescuit aflate în zonă au salvat ulterior nouă dintre membrii echipajului, care se aflau la bordul unei plute de salvare.

A fost demarată o operaţiune de salvare cu nave de salvare, precum şi cu elicoptere şi avioane, dar până acum nu s-a reuşit găsirea celor cei unsprezece oameni dispăruţi.

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite