Un top-model belgian a pozat nud în faţa Zidului Plângerii, atrăgând mânia rabinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Modelul belgian, Marisa Papen, în vârstă de 26 de ani, a pozat nud pe o terasă cu vedere spre Zidul Plângerii din Ierusalim. Imaginea a atras furia rabinilor.

Marisa Papen, în vârstă de 26 de ani, se bronzează pe un scaun de plastic, iar fundalul este un loc de primă importanţă pentru evrei: Zidul Plângerii din Ierusalim .

Postată pe pagina de internet a top-modelului belgian cu text „Zidul ruşinii", fotografia face parte dintr-o expoziţie ce promovează comuna Knokke de pe litoral belgian.

În faţa reacţiei credincioşilor şi rabinilor israelieni, modelul belgian şi-a exprimat uimirea pe Facebook: „Sunt nedumerită că oamenii care cred că Dumnezeu a creat trupurile (da, şi care include sânii şi părţile intime) ar putea crede că a-ţi arăta pielea este ofensator“.

Modelul belgian în vârstă de 26 de ani, care în alte fotografii apare într-o poziţie foarte sugestivă cu steagul israelian, a atras, de asemenea, comentarii de ură pe site-ul său.

Pe 29 iunie,  Marisa Papen le-a mulţumit susţinătorilor săi pentru sprijinul lor cu o altă fotografie, realizată în Israel, dar de data asta la Marea Moartă.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite