Un fotomodel australian a murit la 23 de ani, după ce familia ei a deconectat-o de la aparate

0
Publicat:

Modelul australian și finalista Miss Universe din 2022, Sienna Weir, a murit la vârsta de 23 de ani, după ce suferise un tragic accident de călărie.

Sienna Weir FOTO Instagram
Sienna Weir FOTO Instagram

Accidentul de echitație a avut loc la Windsor Polo Grounds din Australia, pe 2 aprilie. Ea a fost dusă de urgență la Spitalul Westmead, unde a fost ținută în viață timp de câteva săptămâni cu ajutorul aparatelor. Prietenii și familia lui Weir au confirmat că modelul a murit joi, 4 mai, după ce a fost deconectată de la aparate, transmite Independent.

"Odihnește-te în pace prietena mea. Îmi va fi dor de tine", se arată într-un comentariu apărut pe rețelele sociale. 

Jasmin Selberg, câștigătoarea Miss International 2022, a comentat: "Mi-a fost colegă de echitație, acest lucru mă doare și mai mult. Odihnește-te în pace."

Weir a fost una dintre cele 27 de finaliste ale competiției Australian Miss Universe din 2022
Weir a fost una dintre cele 27 de finaliste ale competiției Australian Miss Universe din 2022

Fotograful Chris Dwyer a transmis un omagiu sincer pe Instagram Stories, scriind: "Ai fost unul dintre cele mai frumoase suflete din lume, ai luminat o cameră și lumea este mult mai întunecată acum că ai plecat"

Weir a fost una dintre cele 27 de finaliste ale competiției Australian Miss Universe din 2022. Într-un interviu pentru Gold Coast Magazine, Weir a vorbit despre planurile ei de a se muta la Londra și de a-și continua cariera în modelling. A absolvit Universitatea din Sydney cu o dublă diplomă în literatură și psihologie engleză și a fost pasionată de poezie.

Modelul a vorbit și despre dragostea ei pentru călărie, pe care o făcea de când avea trei ani. 

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite