FIFA trece la Sexy Football cu un fotomodel: Jobul pentru care a fost angajată brazilianca FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a dus Mondialul într-o țară arabă, Qatar, cu mari restricții religioase, acum forul condus de Gianni Infantino (52 de ani) pare că și-a propus să faca sportul-rege mai frumos. La propriu, făcând angajări din zona modelling-ului. Pentru că, astăzi, FIFA a anunțat că a bătut palma cu brazilianca Adriana Lima (41 de ani), fotomodel de meserie, cu o reputație internațională.

Gianni Infantino, președinte FIFA
Gianni Infantino, președinte FIFA

Lima a devenit, așadar, „Ambasador FIFA“ , urmând să fie implicată în diferite proiecte ce vizează relația cu fanii. Angajarea Adrianei a fost explicată, pe scurt, de Infantino: „Respiră și trăiește pentru <<futebol>>. Când te întâlnești cu ea, imediat, simți căldura și amabilitatea ei. Va putea asigura legătura globală între FIFA și suporterii fotbalului“.

Adriana Lima. FOTO: Vincent Peters
Adriana Lima. FOTO: Vincent Peters

Fotomodel, om de afaceri și actriță, Adriana Lima va călători, în jurul lumii, pentru a întreține relația cu iubitorii fotbalului. Dar prima ei misiune va fi, diseară, la Paris, când va prezenta Gala „The Best“ unde se vor decerna premiile fotbalului internațional, în frunte cu cel acordat pentru cel mai bun jucător al lumii în 2022.

Lima jpg
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite