Președintele Republicii Cehe a fost rănit în timp ce conducea o motocicletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administrația Președinției Cehe a comunicat că este necesară ținerea sub observație pentru o scurtă perioadă de timp, a stării de sănătate a președintelui Petr Pavel. Președintele ceh va sta în această perioadă la Spitalul Militar Central din Praga.

Președintele ceh Petr Pavel. Foto: EPA-EFE
Președintele ceh Petr Pavel. Foto: EPA-EFE

Președintele ceh Petr Pavel a fost rănit în timp ce conducea o motocicletă și este tratat la Spitalul Militar Central din Praga. Administrația șefului statului a relatat acest lucru pe rețeaua de socializare X (fostul Twitter).

"Președintele Republicii a fost rănit în timp ce conducea o motocicletă. Rănile sale nu sunt grave, dar din cauza lor este necesară pentru o scurtă perioadă de timp, ținerea sa sub observație la Spitalul Militar Central", se arată în document.

Administrația șefului statului ceh intenționează să ofere ulterior, publicului, informații mai detaliate despre cele întâmplate, se arată în document.

Între timp, serviciul de presă al poliției pe pagina sa de X a relatat că președintele a fost rănit pe unul dintre terenurile de sport pentru motocicliști și, prin urmare, incidentul nu este cercetat ca un accident.

Pavel, care va împlini 63 de ani în 2024, este un fan pasionat al sporturilor cu motor. În timpul liber, președintelui ceh îi place să meargă pe motocicletă. Petr Pavel, general în retragere al armatei cehe, este, potrivit medicilor, într-o formă fizică excelentă. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite