Pakistan: Şase ofiţeri, printre care doi generali, au murit după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Twitter
Foto: Twitter

Armata pakistaneză a confirmat marţi decesul a şase ofiţeri, printre care doi generali, aflaţi la bordul unui elicopter care a dispărut noaptea trecută în provincia Balucistan, relatează agenţia DPA.

Elicopterul s-a prăbuşit în timp ce se afla într-o misiune de evaluare a pagubelor provocate în acea provincie de ploile musonice care durează de mai multe săptămâni, conform Agerpres

Investigaţiile preliminare sugerează drept cauză a accidentului condiţiile meteo, menţionează armata pakistaneză într-o declaraţie, infirmând speculaţiile că elicopterul ar fi fost doborât de rebelii din acea regiune. 

Printre cei şase ofiţeri decedaţi se numără un general care comanda armata pakistaneză în regiunea de sud şi de asemenea un general care comanda forţele gărzii de coastă.

 

De la începutul sezonului de ploi musonice - care în sudul Asiei durează din iulie până în septembrie - în provincia Balucistan au murit cel puţin 136 de persoane din cauza intemperiilor şi încă 478 de persoane în restul Pakistanului.

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite