O fabrică din Pakistan s-a prăbuşit, provocând moartea a cel puţin 16 persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin 16 persoane au murit şi peste 75 au fost rănite, miercuri, din cauza prăbuşirii unei fabrici într-o zonă industrială în apropiere de oraşul Lahore, în estul Pakistanului, potrivit autorităţilor, potrivit „Daily Pakistan“. Alţi 150 de oameni s-ar afla sub dărâmături.

Zeci de persoane sunt blocate sub dărâmături. Echipele de salvare caută supravieţuitori.

Cinci persoane au fost deocamdată găsite, potrivit unui membru al echipelor de salvare. Cauza incidentului nu a fost aflată.

Fabrica, situată la 20 de kilometri distanţă de Lahore, producea pungi pentru cumpărături.

Echipele de salvare care sapă după supravieţuitori cu echipamente de construcţie au recuperat 35 de persoane până acum, majoritatea cu răni minore, a declarat Kashif Nazir, un membru al forţelor de intervenţie aflat la faţa locului.

Nu este cunoscută deocamdată cauza prăbuşirii, dar în zonă se desfăşurau lucrări de construcţie.

Sectorul construcţiilor din Pakistan este puternic afectat de tendinţa constructorilor de a ignora reglementările din domeniu, dar şi de lipsa de verificare din partea autorităţilor.

În septembrie 2012, 289 de persoane au ars într-un incendiu la o fabrica de îmbrăcăminte din oraşul Karachi. În aceeaşi zi, un incendiu la o fabrică de încălţăminte din Lahore a ucis 25 de persoane. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite