Două persoane accidentate pe trecerea de pietoni la Drobeta Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane, soţ şi soţie, au fost lovite pe trecerea de pietoni miercuri după-amiază pe bulevardul Tudor Vladimirescu, principala arteră de circulaţie din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Accidentul s-a petrecut pe bulevardul Tudor Vladimirescu la intersecţia cu strada Kiseleff. Cele două persoane, soţ şi soţie, în vârstă de 75 de ani, respectiv 71 de ani,  traversau bulevardul pe trecerea de pietoni, când au fost lovite de un autoturism cu numere de Bucureşti.

Autoturismul de deplasa în linie dreaptă din direcţia strada Smârdan către strada Independenţei .

„În data de 4 noiembrie a.c., în jurul orei 13,50, Poliţia municipiului a fost sesizată cu privire la faptul că pe bulevardul Tudor Vladimirescu din municipiul Drobeta Turnu Severin s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane. Conducătorul autoturismului Volkswagen nu a acordat prioritate de trecere şi a acroşat cei doi pietoni care au traversau partea carosabilă pe trecerea de pietoni semnalizată corespunzător”, a declarat inspectorul Radu Mihalache de la Poliţia Rutieră Drobeta Turnu Severin.

image

Conducătorul auto a fost testat cu privire la consumul de alcool, rezultatul fiind zero.

Cei doi pietoni, care au suferit multiple traumatisme, au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Turnu Severin, unde urmează să fie investigaţi.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite