O companie fondată de trei studenţi şi-a surprins angajaţii cu prime în valoare de 10.000 de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

O companie din domeniul educaţiei digitale, fondată în urmă cu 9 ani de trei studenţi din Noua Zeelandă, şi-a surprins angajaţii cu o primă de 10.000 dolari neozeelandezi (aproape 6.200 de euro), în semn de mulţumire, relatează The Guardian.

Compania Kami a creat o platformă şi o aplicaţie digitală pentru şcoală, care permite profesorilor şi studenţilor să interacţioneze cu documente şi resurse de învăţare fie în sala de clasă, fie de la distanţă.

Aceasta a fost fondată în 2013 de trei studenţi din Auckland - Hengjie Wang, Jordan Thoms şi Alliv Samson. Ei căutau să-şi digitalizeze notiţele, iar în prezent, serviciul este folosit în peste 180 de ţări, de peste 30 de milioane de profesori şi studenţi. Peste 90% dintre şcolile din SUA folosesc platforma.

Săptămâna trecută, compania a fost clasată pe primul loc în indicele Deloitte Fast 50 2021, al companiilor cu cea mai rapidă creştere, având una „remarcabilă a veniturilor de 1.177% în ultimii trei ani”.

Anul trecut, Kami şi-a oferit softul gratuit profesorilor din întreaga lume, pentru a-i ajuta să continue să ajungă la elevi în perioada cea mai gravă a pandemiei.

Directorul Wang al companiei a spus că vânzările au scăzut considerabil, dar acest lucru s-a schimbat când profesorii au cerut să plătească pentru aplicaţie, pentru a asigura viitorul platformei.

Pentru a sărbători atât acest succes, cât şi atingerea pragului de 30 de milioane de utilizatori, compania a decis să-şi răsplătească cei 53 de angajaţi cu câte o primă de 10.000 de dolari.

„Echipa noastră a făcut multe ore suplimentare, a făcut multe sacrificii în ultimele 18 luni, sprijinind profesorii şi studenţii la nivel global. Am vrut o modalitate de a le mulţumi şi de a recunoaşte ceea ce au realizat”, a spus Wang, scrie Digi24.

Kami nu este singura companie care a dat recompense substanţiale angajaţilor. Cmpania americană de îmbrăcăminte modelată Spanx a anunţat săptămâna trecută că le oferă angajaţilor două bilete de avion la clasa întâi şi câte 10.000 de dolari, a marca noua sa evaluare de piaţă de 1,2 miliarde de dolari.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite