Momentul în care avioanele israeliene lovesc în plin Turnul Palestinei din Gaza, surprins în direct de jurnaliști VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Momentul în care avioanele israeliene au lovit Palestine Tower a fost surprins în direct la postul de televiziune Al Jazeera, în timp ce reporterul Youma Al Sayed transmitea evenimentele din Orientul Mijlociu.

Inițial, jurnalista Youma Al Sayeda a avut un moment de ezitare și s-a speriat. Apoi, ea a spus: „Clădirea a fost total distrusă și pusă la pământ”, a spus reportera, ulterior. Israelul a atacat sâmbătă, 7 octombrie, mai multe clădiri din centrul orașului Gaza, inclusiv Palestine Tower, 11 etaje, care găzduiește mai multe „active” Hamas, inclusiv un post de radio afiliat organizației teroriste, scrie BBC.

Momentul în care Turnul Palestinei este lovit de rachete israeliene FOTO Captură video
Momentul în care Turnul Palestinei este lovit de rachete israeliene FOTO Captură video

Forțele de Apărare israeliene au efectuat lovituri aeriene împotriva a două turnuri înalte din Fâșia Gaza, a confirmat The Times of Israel. „Înainte de atac, IDF a avertizat în prealabil ocupanții clădirii și le-a cerut să se evacueze”, a precizat armata israeliană.

Gruparea islamistă palestiniană Hamas a lansat sâmbătă, 7 octombrie, un atac fără precedent asupra Israelului, trăgând mii de rachete din Fâșia Gaza în Israel, în timp ce zeci de luptători s-au infiltrat prin granița puternic fortificată în mai multe locații pe calea aerului, terestru și maritim.  

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite