Incident șocant în India: copil violat în grup și bătut. O rudă este unul dintre agresori

0
0

Un băiat, în vârstă de 12 ani, este „în stare critică”, după ce ar fi fost violat în grup și bătut în New Delhi, capitala Indiei, conform unei declarații a poliției și a unei plângeri depuse de familia copilului către DCW, relatează CNN.

Unul dintre agresori îi este rudă. Foto: Arhiva Adevărul
Unul dintre agresori îi este rudă. Foto: Arhiva Adevărul

Comisarul adjunct al poliției din New Delhi, Sanjay Sain, a afirmat că presupusul atac a fost săvârșit de trei tineri, toți fiind minori cunoscuți de victimă, printre care se numără și o rudă. 

Conform poliției și DCW (autoritatea desemnată să cerceteze cazurile privind securitatea femeilor), atacul s-ar fi petrecut în cartierul Seelampur, care este situat în nord-est, pe 18 septembrie, însă a fost sesizat abia pe 22 septembrie. 

Cazul este investigat, iar doi dintre acuzați au fost arestați, a afirmat Sain. 

Cei trei suspecți sunt din aceeași comunitate, erau vecini”, a mai declarat comisarul adjunct, adăugând că unul dintre tineri era rudă cu victima. 

Conform unei declarații a DCW, părinții băiatului au afirmat că fiul lor se afla în „stare critică”, după ce ar fi fost agresat cu o tijă și lovit „brutal” cu cărămizi. 

Băiatul nu este într-o stare bună și s-ar putea să nu supraviețuiască”, a afirmat pentru CNN președintele DCW, Swati Maliwal.  

Protestele din India față de numărul tot mai mare de agresiuni sexuale, de regulă împotriva femeilor și fetelor, au devenit obișnuite în ultimii ani. 

În anul 2012, după ce o studentă la medicină a fost violată în grup și omorâtă, milioane de oameni au ieșit să protesteze și să solicite pedepse mai dure pentru violatori. 

Moartea tinerei a adus în atenție agresiunile sexuale din India și a marcat un punct de cotitură, odată cu introducerea de noi legi. 

În lume


Ultimele știri
Cele mai citite