În Mexic, persoane neidentificate i-au atacat pe clienții unui bar

0
Publicat:

Oameni înarmați neidentificați au deschis focul asupra clienților unui bar din municipalitatea Apaseo el Alto din statul Guanajuato din centrul Mexicului. Nouă persoane au fost ucise în atac, au declarat autoritățile locale într-un comunicat publicat joi.

image

Bărbați înarmați, care au ajuns la fața locului cu un SUV, au intrat în bar și au început să tragă în cei din interior, ceea ce a dus la moartea a cinci bărbați și patru femei, iar alte două femei au fost rănite”, se arată în comunicat. Oamenii legii au lansat o anchetă asupra masacrului. Informațiile despre posibilele motive ale masacrului nu au fost făcute publice.

La începutul lunii august, persoane necunoscute au atacat un bar din municipiul Celaya, în același stat din centrul Mexicului. Opt persoane au murit în urma atacului și încă cinci au fost rănite.

Potrivit autorităților, în 2021, în Guanajuato, peste 3.500 de persoane au fost victime ale violenței - mai mult de 10% din numărul total de decese la nivel național. Conform acestui indicator, regiunea s-a clasat pe primul loc în Mexic. Prin comparație, statul sudic Yucatan a avut doar 42 de omucideri anul trecut. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite