Giorgia Meloni, cerută de nevastă de fiul președintelui Ugandei în schimbul a 100 de vaci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul președintelui Ugandei a intenționat să o ceară de soție pe Giorgia Meloni cu 100 de vaci. Tatăl său și-a cerut scuze public pentru afirmațiile făcute de acesta — care mai amenințase cu puțin timp înainte și că va invada Kenya.

Georgia Meloni / Foto Arhivă / EPA-EFE
Georgia Meloni / Foto Arhivă / EPA-EFE

Muhoozi Kainerugaba i-a întrebat în această săptămână pe cei 600.000 de urmăritori de pe Twitter câte vaci ar trebui să ofere ca preț pentru a o cere de soție pe Girogia Meloni.

„Vaci Nkore. Cele mai frumoase vaci de pe pământ”, a scris Kainerugaba, adăugând că „în cultura noastră îi dai unei fete de care îți place o vacă”, scrie Politico.

 „I-aș da imediat 100 de vaci Nkore! Pentru că este neînfricată și dreaptă!!” el a scris.

La scurt timp, declarația generalului de armată s-a transformat într-o amenințare: „Dacă romanii ne resping vacile, înseamnă că trebuie să cucerim Roma. Ne-ar lua niște zile să o facem”, a mai scris acesta.

Marți, Yoweri Museveni, președintele Ugandei, a anunțat că fiul său va fi retras din funcția de comandant al forțelor terestre ale țării și că îl promovează la funcția de general de patru stele.

De asemenea, miercuri, acesta și-a cerut scuze pentru declarațiile fiului său și l-a criticat pe acesta pentru că s-a amestecat în „în afacerile interne ale țărilor înfrățite”.

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite