FOTO O imagine pare să surprindă momentul comiterii atacului sinucigaş din Istanbul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O imagine care surprinde momentul în care teroristul sirian s-a aruncat în aer într-o zonă turistică din Istanbul a fost difuzată pe site-uri ale presei turce, deşi autenticitatea fotografiei nu a fost confirmată oficial, informează Daily Mail.

Imaginea pare să surprindă momentul în care un membru al reţelei teroriste Stat Islamic s-a aruncat în aer într-o zonă turistică din Istanbul, atentat soldat cu moartea a zece persoane şi rănirea altor cinci. Deflagraţia a avut loc în dreptul unui obelisc de origine egipteană unde erau adunaţi sute de turişti.

Imaginea nu a fost autentificată de autorităţile turce.

Explozia masivă a avut loc în cartierul Sultanahmet din Istanbul, o zonă frecventată zilnic de zeci de mii de turişti străini.

Un terorist sirian s-a aruncat în aer, marţi, într-o zonă turistică din cartierul Sultanahmet, în Istanbul, provocând moartea a cel puţin zece persoane şi rănirea altor zeci. Potrivit autorităţilor turce, nouă dintre cele zece persoane care au murit sunt cetăţeni germani. Atacul pare a fi opera reţelei teroriste Stat Islamic.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite