Durerea fără margini a unei mame din Germania care și-a văzut fiica moartă în Israel: „Vă rog să îmi dați orice fel de ajutor” VIDEO

0
Publicat:

Printre imaginile cu un puternic impact emoțional, care au fost publicate sâmbătă, 7 octombrie, pe rețelele de socializare, se numără și un videoclip cu o femeie, al cărei trup era aproape complet dezgolit, care zăcea într-o camionetă a teroriștilor Hamas.

Este vorba despre Shani Louk, în vârstă de 30 de ani. Femeia se afla la un festival de muzică, care a avut loc în apropiere de Kibbutz Urim, când zona a fost luată în vizor de Hamas. La început, au fost lansate rachete, apoi și-au făcut apariția și bărbați înarmați care au deschis focul asupra mulțimii, conform CNN. 

Cei care se aflau la festival au afirmat că oamenii au început imediat să fugă, trecând pe lângă cadavrele care zăceau pe jos în timp ce încercau să scape cu viață, relatează Business Insider

Mama tinerei. Foto captură video X (Twitter)
Mama tinerei. Foto captură video X (Twitter)

În videoclipul cu pricina, femeia poate fi văzută, într-o camionetă a teroriștilor Hamas, în timp ce este trasă de păr și scuipată. Totodată, susținătorii care înconjurau vehiculul pot fi auziți strigând „Allah Akbar” (n.red Dumnezeu este Mare).

Conform Washington Post, chipul ei nu este vizibil, însă aceasta a putut fi identificată de familie cu ajutorul tatuajelor. 

Mama femeii, Ricarda Louk, a publicat, de asemenea, un videoclip pe rețelele de socializare în care a transmis: 

„În această dimineață, fiica mea, Shani Nicole Louk, cetățean german, care se afla cu un grup de turiști în sudul Israelului, a fost răpită de palestinienii din Hamas. Mi s-a trimis o înregistrare video în care am putut-o vedea clar pe fiica mea care era inconștientă într-o mașină cu palestinieni. Vă rog să îmi dați orice fel de ajutor sau informații. Vă mulțumesc". 

Vărul acesteia, Tom Weintraub Louk, a declarat pentru Washington Post că familia a încercat să o contacteze pe Shani Louk după ce s-a răspândit vestea atacului.

Știam că era la festival. Ea nu a răspuns", a mărturisit el.  

 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite