Cum a apărut Kim Jong-un în public. Liderul Coreei de Nord a fost aplaudat frenetic FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto AFP
Foto AFP

Kim Jong-un (38 de ani) este la putere în Coreea de Nord de 10 ani. El a participat zilele trecute la inaugurarea unui proiect imobiliar mamut.

Aflat de 10 ani la conducerea Coreei de Nord, liderul Kim Jong-un a apărut sâmbătă îmbrăcat cu o jachetă militară şi purtând ochelari de soare. El a participat la inaugurarea fastuoasă a unui proiect imobiliar mamut în capitala Phenian, relatează Digi24.

kim jong un 13 februarie 2022 foto AFP

Conform oficiosului Rodong Sinmun, şeful statului le-a cerut miilor de muncitori şi militari adunaţi la eveniment să depăşească greutăţile economice tot mai mari şi să se simtă mândri că ajută la construirea unui viitor socialist luminos.

kim jong un 13 februarie 2022 foto AFP

Proiectul imobiliar inaugurat cu fast presupune construirea unui bulevard cu zgârie-nori, unde ar urma să locuiască 10.000 de persoane, parte a unui plan imobiliar mai amplu prezentat anul trecut care prevede construirea a 50.000 de locuinţe în capitală până la sfârşitul anului 2025.

coreea de nord proiect imobiliar 13 feb foto afp

În ultimele luni, Coreea de Nord a reuşit să atragă atenţia întregii lumi după ce a aefectuat mai multe teste cu rachete.

Vă recomandăm şi: 

Fosta şefă a celei mai mari burse din India a împărtăşit informaţii confidenţiale cu un yoghin şi i-a cerut sfaturi cu privire la deciziile cruciale

Un bărbat a fost ucis cu pietre de zeci de oameni care îl acuzau că a ars pagini din Coran, în Pakistan

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite