Cel puţin nouă morţi şi peste 100 de răniţi într-un incendiu într-o fabrică din Taiwan VIDEO

0
Publicat:

Un incendiu într-o fabrică de mingi de golf din Taiwan a provocat moartea a cel puţin nouă persoane, între care patru pompieri victime ale unei explozii, au anunţat autorităţile locale luni, relatează AFP.

Fabrica de mingi de golf din Taiwan
Incendiul a izbucnit vineri seară. Foto Captură video YouTube

Incendiul, care a izbucnit vineri seară şi a continuat toată noaptea, a provocat rănirea a peste 100 de persoane, majoritatea muncitori, au anunţat autorităţile din Pingtung (sud), citate de media locale, scrie Agerpres.

Luni o persoană era încă dată dispărută, fiind necesare teste suplimentare pentru a identifica rămăşiţele umane găsite la locul incendiului, a declarat pentru France Presse un responsabil local.

Preşedinta Taiwanului, Tsai Ing-wen, s-a deplasat la faţa locului sâmbătă dimineaţă pentru a transmite condoleanţe familiilor victimelor. Ea a cerut deschiderea unei anchete.

Un responsabil al pompierilor din Pingtung a declarat presei locale că peroxidul stocat în uzină s-ar putea să fi fost la originea unei mari explozii şi altora mai mici.

Mai multe persoane au fost blocate în interiorul fabricii de explozii, care au provocat prăbuşirea unei părţi din acoperiş.

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite