Zelenski: „Suntem pregătiţi să purtăm negocieri cu Rusia, atât timp cât nu este prea târziu. Cu fiecare nouă atrocitate, dispare dorinţa de a negocia”

0
0
FOTO: Getty Images
FOTO: Getty Images

Având în vedere atrocităţile tot mai numeroase comise de trupele ruse, Kievul îşi pierde în ceea ce priveşte negocierile cu Rusia, a declarat miercuri preşedintele Volodimir Zelenski, într-un discurs online adresat studenţilor universitari francezi, relatează CNN.

„Suntem pregătiţi să purtăm aceste negocieri, aceste discuţii, atât timp cât nu este prea târziu. Cu fiecare nou Bucha, cu fiecare nou Mariupol, cu fiecare nou oraş în care există zeci de morţi, cazuri de viol, cu fiecare nouă atrocitate, dispare dorinţa şi posibilitatea de a negocia, precum şi posibilitatea de a rezolva această problemă într-o manieră diplomatică”, a declarat Zelenski, adăugând că este convins de faptul că Kievul va câştiga războiul şi va recupera toate teritoriile care aparţin Ucrainei.

El a reiterat necesitatea ca Ucraina să adere la Uniunea Europeană, făcând apel la paşi semnificativi pentru a include Ucraina în această uniune, potrivit Digi24. 

„Ucraina nu va face decât să întărească alte state, armata noastră şi-a demonstrat capacităţile. Poporul nostru şi-a dovedit capacitatea”, a declarat Zelenski.

Mai multe - Europa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite