Zeci de britanici şi-au pus pofta în cui după ce sute de KFC-uri s-au închis din cauza unui deficit de pui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Fanii fast-food-ului au rămas cu burta goală, luni, după ce au aflat că multe dintre cele 900 de KFC-uri din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlanda au fost forţate să închidă din cauza unui deficit de pui, relatează AP.

Compania le-a cerut scuze clienţilor dând vina pe mai multe probleme cu noul partener de livrare, DHL.

Apoi, într-o actualizare, luni aceştia au menţionat că aproape 300 de magazine ar fi deschise, însă nu au precizat când li se vor alătura şi celelalte.

De asemenea, reprezentanţii au declarat că sucursalele care au rămas deschise au operat după un meniu şi program limitat.

„Ştim că acest lucru ar putea să-i nemulţumească pe unii dintre voi în ultimele zile şi v-a dezamăgit când aţi aşteptat să găsiţi pui – ne pare foarte rău pentru asta”, a subliniat compania într-un comunicat.

DHL, care a preluat recent contractul KFC de la o altă firmă de livrări a menţionat că „din cauza problemelor operaţionale, o serie de livrări din ultimele zile au fost incomplete sau întârziate”.

The Telegraph notează că atunci când DHL a anunţat în octombrie că a câştigat contractul KFC alături de o altă firmă logistică – QSL, a promis că va „rescrie regulamentul şi va stabili un nou criteriu de referinţă pentru livrarea produselor KFC într-un mod durabil”.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite