West Ham – FCSB, afectat de moartea Reginei: Anunțul clubului britanic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a s-a stins, joi seară, la 96 de ani. Așa cum era de așteptat, tot ce se va întâmpla în zona britanică, în următoarele zile, va fi afectat de această tragedie.

Regina Elisabeta a II-a, o figură foarte iubită. FOTO: Facebook
Regina Elisabeta a II-a, o figură foarte iubită. FOTO: Facebook

În primul rând, BBC a scris că, mai mult ca sigur, evenimentele sportive, inclusiv partidele din Premier League, vor fi amânate, în acest weekend. Tocmai de aceea, au apărut zvonuri potrivit cărora și meciul West Ham United – FCSB, programt să se joace, joi seară, de la ora 22.00 (Pro TV), ar fi fost în pericol de amânare.

Clubul britanic a ținut să lămurească lucrurile: West Ham – FCSB se va juca, potrivit programului stabilit. Doar că, firește, partida va fi precedată de un moment de reculegere, în semn de respect pentru regina Elisabeta a II-a.

Clubul West Ham a fost devastat de vestea dispariției Reginei, care a ghidat drumul Marii Britanii, timp de șapte decenii, fiind un exemplu și o sursă de inspirație pentru noi toți prin viața ei și contribuția ei la viața publică. În numele directorilor clubului, conducere, stafful tehnic, jucătorii și suporterii echipei vrem să ne exprimăm condoleanțele noastre după această tragedie. Să odihnești în pace, Maiestatea ta!“, e un fragment din comunicatul clubului West Ham United.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite