UPDATE Austria: un braconier a omorât patru persoane şi apoi s-a baricadat în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braconierul este baricadat în casă, iar circulaţia în satele apropiate a fost restricţionată FOTO Reuters
Braconierul este baricadat în casă, iar circulaţia în satele apropiate a fost restricţionată FOTO Reuters

Un presupus braconier a omorât marţi patru persoane, trei agenţi de poliţie şi un şofer de ambulanţă, într-un sat din Austria Inferioară, iar apoi s-a baricadat într-o fermă, informează EFE, citând presa locală.

UPDATE Braconierul în vârstă de 55 de ani este în prezent baricadat într-o fermă, de unde poartă negocieri cu forţele de ordine. Agentul de poliţie pe care l-a luat ostatic a fost ucis.


Incidentul a avut loc marţi dimineaţă, la ora 8.00 (ora 9.00, ora României), în apropiere de Annaberg, localitate aflată la 100 de kilometri sud-est de Viena, relatează krone.at. Potrivit aceleaşi surse, ostaticul este, cel mai probabil, un alt poliţist.

Reprezentanţii ministerului austriac de Interne susţin că poliţia se afla pe urmele atacatorului de mai mulţi ani pentru braconaj. Luni seară, când în sfârşit l-au prins, bărbatul a fugit şi a început să tragă asupra poliţiştilor, ucigând cei doi poliţişti şi şoferul ambulanţei.

Apoi, bărbatul a fugit acasă. Momentan, locuinţa în care se află bărbatul şi poliţistul luat ostatic este înconjurată de forţe de ordine.

Autorităţile austriece au refuzat să mai facă declaraţii, ca să nu pună în pericol viaţa ostaticului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite